Back Back Nieuws

Tweede lustrum voor Winter Efteling

14 november 2008
Zaterdag 6 december opent de Winter Efteling voor de tiende keer haar poorten. Een mooie traditie en niet meer weg te denken uit de Wereld vol Wonderen en voor deze editie is een spectaculaire slotshow ontwikkeld. Tijdens de Winter Efteling kunnen organisaties een oergezellige, sfeervolle dag uit beleven met relaties of personeel en genieten van attracties, entertainment en lekkernijen in een sfeervol gedecoreerd attractiepark. Daarnaast zijn er diverse extra winterse activiteiten zoals een overdekte schaatsbaan, een sneeuwglijbaan voor kids en is het mogelijk om te langlaufen in het sneeuwlandschap bij 't Hijgend Hert.

 

Speciaal voor de Winter Efteling zijn er diverse arrangementen te reserveren voor groepen vanaf 20 personen. Een bezoek aan de familiemusical die al 100.000 bezoekers trok The Sound of Music als een muzikale break ntussen al het winterse vertier behoort bijvoorbeeld  tot de mogelijkheden. Het is  ook mogelijk om de nieuwe slotshow in de openlucht MidwinternachtsDroom te reserveren. Speciaal voor deze tiende editie presenteert de Efteling een betoverende voorstelling van licht, geluid, water en vuur.

 

 

Nieuwe verblijfsaccomodatie

Vanaf eind 2009 kunnen gasten voor een meerdaags verblijf gebruik maken van Efteling Bosrijk. Deze nieuwe verblijfsaccommodatie, direct gelegen naast het attractiepark met een capaciteit van duizend slaapplaatsen, is een nieuwe overnachtingslocatie in de Wereld vol Wonderen naast het reeds bestaande Efteling Hotel.

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!