Back Back Nieuws

Tweede editie St. Jan Black Gospel Night bijna uitverkocht

25 november 2015
Gouda maakt zich op voor de tweede editie van de Black Gospel Night. Maar liefst drie avonden soulful gospel in de Sint Jan georganiseerd door Gouda City Events, het label van evenementenbureau Eigenwijze Evenementen.

'Afgaande op de enorme interesse voor deze bijzondere avonden kunnen wij op voorhand vaststellen dat Gouda er een nieuwe traditie bij heeft in deze donkere dagen voor Kerst,' vertelt de organisatie. 'In een gevarieerd aanbod Gouda winterevenementen zorgt de prachtige muziek van het 20 personen tellende Chosen Gospel Choir, aangevuld met de warme klanken van leadzangeres Hind op woensdag 16 december en Pearl Joan op vrijdag 18 december voor de juiste muzikale aanvulling.'

Jubileum Van Beynum
De eerste avond van de Concert reeks dinsdag 15 december is exclusief voor personeel en relaties van Van Beynum Autogroep. Directeur Onno van Beynum is afgelopen jaar als bezoeker geweest en was erg onder de indruk van hetgeen hij  gezien heeft. Een goede reden om de festiviteiten rondom het 95 jarig jubileum van Van Beynum Autobedrijven hiermee af te sluiten en deze avond aan te bieden aan relaties. Er was zoveel enthousiasme voor deze Van Beynum invitatie dat het aantal beschikbare plekken binnen 2 dagen was 'uitverkocht'. 

Beschikbare kaarten
Kaarten voor beide andere St. Jan Gospel avonden, woensdag 16 december en vrijdag 18 december, zijn nagenoeg uitverkocht. Online zijn er voor vrijdag 18 december geen kaarten meer te koop, alleen nog via de verkooppunten Primera Gildenburgh en Primera De Markt in Gouda, ’t Reeuwijks Wijnhuis, Sint Janskerk en Primera in Bodegraven. Voor woensdag 16 december zijn er nog online kaarten beschikbaar. Voor meer info: eigenwijze-evenementen.nl/gospelconcert2015.


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!