Back Back Nieuws

Twee weken langer schaatsen themaschaatsbaan bij Sportiom in 's-Hertogenbosch

24 februari 2015
Bij IceFun Sportiom duurt het schaatsseizoen dit jaar nog wat langer. De thema-ijsbaan van het sportcentrum in ’s-Hertogenbosch is twee weken langer open dan gepland. Er kan nu geschaatst worden tot en met 15 maart.

Schaatsliefhebbers profiteren nu van het feit dat de medewerkers van Sportiom de laatste jaren zoveel handigheid hebben gekregen in de opbouw van het lasergame-circuit op de plek waar nu de themaschaatsbaan ligt, dat daar nu minder tijd voor nodig is. Vanaf 4 april kunnen bezoekers overigens weer bij Sportiom terecht om te lasergamen.

Schaatsliefhebbers
Voor het zover is, kunnen schaatsliefhebbers dus nog twee weken langer hun hart ophalen bij IceFun Sportiom.  En met het voordeeltarief is dat nu die hele periode extra aantrekkelijk. Normaal geldt het voordelige tarief van € 4,95 alleen op dinsdag en donderdag, maar van 2 tot en met 15 maart kunnen bezoekers alle dagen (m.u.v. maandag) schaatsen voor dat tarief. Ook voor kinderfeestjes geldt in deze periode het voordeeltarief dat normaal alleen op dinsdag en donderdag geldt. De wedstrijdijsbaan is tijdens de extra openingstijden gesloten.

Foto: Sportiom/Libéma

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!