Back Back Nieuws

Twee event- en incentive experts slaan handen ineen

24 december 2014
Pamela Dona (voorheen S2 Incentives) en Roger Schreurs (Loco Enzo) hebben elkaar gevonden in een strategische samenwerking. Pamela maakt vanaf 1 januari 2015 als business-partner deel uit van het Loco Enzo team. De twee ervaren incentive en event professionals laten weten kennis, kunde, kwaliteiten en netwerk aan elkaar te koppelen.

Pamela komt het Loco Enzo-team, gehuisvest in het voormalige GZG ziekenhuis in het centrum van Den Bosch, op regelmatige basis versterken. Vanuit dat kantoor zullen zij nieuwe events bedenken, samen werken aan bijzondere incentive reizen en, zoals nu al het geval is, een congres-reeks organiseren.

'Professionele passie, zo zou je de samenwerking ook kunnen omschrijven. Met veel gevoel voor de markt, veel gevoel bij haar (bestaande) klanten en altijd op zoek naar toegevoegde waardes tijdens events,’ zo licht Roger toe. Beide event experts laten weten actief de wei in te gaan om nieuwe en bestaande relaties te overtuigen van hun kwaliteiten. 'Getooid met een koffer vol met ervaringen, bruisende energie en een pot drop of doos Bossche Bollen kunnen wij zo maar ineens bij jou op de stoep staan. Wie weet,’ zegt Roger.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!