Back Back Nieuws

Tv-workshop arrangement in Villa Heideheuvel

25 oktober 2012
Villa Heideheuvel, een vergaderlocatie op het Media Park, biedt bedrijven de mogelijkheid om een korte Tv-workshop te volgen. Bedrijven kunnen hun medewerkers of relaties verrassen met een Tv-workshop arrangement op het Media Park.

Kruip in de huid van...
Na het ontvangst, kruipen de deelnemers onder deskundige leiding in de huid van cameraman, regisseur, presentator, geluidstechnicus of regieassistent en nemen zij een Tv-programma op. Er zal een aantal keren van rol gewisseld worden zodat iedereen kan kennismaken met alle facetten van het maken van een Tv-programma. De workshop zal worden opgenomen met professionele apparatuur en na afloop desgewenst op DVD worden gebrand zodat de gasten een mooie herinnering aan het evenement ontvangen.


Professionele studio
De Tv-workshop zal worden opgenomen in de professionele studio van Villa Heideheuvel, midden op het Mediapark in Hilversum. Met ruime parkeergelegenheid en op loopafstand van NS station Hilversum-Noord.,Het speciale arrangement is geldig van 1 december 2012 tot en met 31 januari 2013.

Kijk hier meer informatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!