Back Back Nieuws

Tripticket vervoert 7.000 bezoekers eerste jaar van bestaan

06 november 2008
Lowlands, Celine Dion in de ArenA en het Zwarte Cross Festival. Enkele van de 14 evenementen die afgelopen jaar gebruik hebben gemaakt van de diensten van TripTicket. Via de website  konden bezoekers van deze evenementen hun vervoer (bus,trein) bekijken, boeken en betalen. In totaal hebben ruim 7.000 bezoekers via deze service een evenement bezocht.
Cees Muurling van Mojo Concerts kijkt tevreden terug op het TripTicket vervoer rondom de Mojo events. "We hebben TripTicket voor de meest uiteenlopende events ingezet zoals stadionshows en grote outdoor events. Men speelt goed in op de behoeften van onze bezoekers door vervoerservice van deur naar deur aan te bieden. Ook op klanttevredenheid scoort TripTicket zeer goed."

 

Ook de komende jaren zal TripTicket haar diensten aanbieden voor evenementen van Mojo Concerts.


Afgelopen halfjaar is de dienstverlening van TripTicket voor het eerst ingezet tijdens evenementen van Mojo Concerts, LOC7000 Events, Amsterdam ArenA, Gelredome en de Feestfabriek Alles Komt Goed. In 2007 was er een proef bij het Zwarte Cross Festival in Lichtenvoorde, dat heeft geresulteerd in het verder uitrollen van TripTicket bij grote evenementen.

 

TripTicket wordt geëxploiteerd door Transelect B.V. en kent nominaties voor de Van A naar Beter Prijs en de Innovatie Top 100 van 2008. Sinds begin 2008 is Transelect lid van de Vereniging Van Evenementen Makers.

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!