Back Back Nieuws

TripTicket neemt de activiteiten van Eventbus over

12 februari 2008
De activiteiten van Eventbus zijn 1 februari overgenomen door TripTicket. In april 2006 is ZN Reizen begonnen met het aanbieden van touringcar vervoer naar evenementen, zoals concerten van Rolling Stones en Robbie Williams. Sinds vorig jaar is Eventbus een samenwerking aangegaan met de Amsterdam ArenA voor het aanbieden van compleet verzorgt vervoer vanuit verschillende opstapplaatsen in Nederland.

Oprichter van Eventbus Harrie Thijssen: “Door onze samenwerking met de Amsterdam ArenA kwamen wij in contact met TripTicket en hebben enkele gesprekken met hen gevoerd. Gezien de ambities van TripTicket voor de komende jaren, vinden wij het verstandig om hierbij aan te sluiten. Daarnaast behouden de klanten van Eventbus hiermee de dienstverlening die zij gewend waren en zullen wij vanuit ZN Reizen reizigers voor TripTicket vervoeren.”

Projectmanger vervoer van TripTicket Ruud Dusseldorp: “De komende jaren staan in het teken van groei en samenwerking met organisatoren en professionele vervoerders. De overname van activiteiten van Eventbus past hier goed bij. Zij hebben de afgelopen jaren vanuit, met name het zuiden, een prima vervoersservice richting Arena geboden. Door deze overname kunnen wij deze passagiers een groter landelijk vervoersaanbod bieden, voorzien van nog meer services en dat tegen een concurrerende prijs t.o.v. bijvoorbeeld het NS-vervoer.”

TripTicket biedt de bezoeker de mogelijkheid om ruim voor het evenement via internet alle

beschikbare vervoersmogelijkheden in één oogopslag te bekijken. Hier wordt een vergelijk gemaakt van de mogelijkheden aan de hand van de reisduur en kosten van het vervoer. Ook kan er direct online een keuze worden gemaakt voor het boeken van een gegarandeerde zitplaats in één van de vele touringcars van Arriva Touring, die vanuit een groot aantal opstapplaatsen in Nederland naar het evenement rijden. Deze zitplaatsen zijn via internet te boeken en af te rekenen via iDEAL of CreditCard.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!