Trendwatcher Markward van der Mieden scoort hoge ogen!Trendwatcher Markward van der Mieden scoort hoge ogen!
Back Back Trends

Trendwatcher Markward van der Mieden scoort hoge ogen!

23 augustus 2022

We leven in een wereld met meer mogelijkheden dan ooit. Tegelijkertijd hebben we moeite om alle technologische ontwikkelingen, innovaties en disruptie bij te benen. Veel organisaties en merken willen wel innoveren, maar weten simpelweg niet hoe.

Markward van der Mieden, trendwatcher en merkenbouwer, laat je anders kijken naar de wereld van vandaag en overmorgen. Met zijn interactieve presentatie of workshop ben je verzekerd van praktische inzichten en handvatten om sneller kansen te zien, deze slim te benutten en onweerstaanbaar te worden voor klanten met aantrekkelijke innovaties.

 

  • Trendwatcher Markward van der Mieden scoort hoge ogen!

Keynote: creëer het bedrijf van de toekomst

Voor iedereen die op zoek is naar kansen in een wereld van razendsnelle ontwikkelingen geeft Markward je dé essentiële inzichten en tools om het bedrijf van de toekomst te creëren. Een toekomst met betere producten voor een betere ervaring en een betere wereld.

Innovaties volgen elkaar in hoog tempo op. Maar wat zo gek is, is dat juist van de organisaties waarvan je verwacht dat ze kunnen innoveren, hier moeite mee hebben. Grote merken hebben alle middelen en knappe koppen in huis om innovatie te laten slagen en toch lukt het ze vaak niet.

Met een flinke dosis humor en praktische voorbeelden laat Markward je in hapklare brokken zien wat komen gaat, welke kansen dit biedt en hoe deze kansen in je voordeel kunnen werken. Maar vooral ook hoe je een cultuur creëert waarbij medewerkers innovaties kunnen vertalen naar onderscheidende producten en diensten die mensen écht willen.

'Eindelijk een trendwatcher die ook laat zien hoe we als organisatie trends en innovaties kunnen vertalen naar onderscheidende producten voor onze klanten.' 

Over Markward 

Markward van der Mieden staat bekend als trendwatcher, merkenbouwer, auteur en veelgevraagd spreker. Na een studie Bedrijfskunde in Groningen en Amsterdam neemt zijn carrière als strateeg een vlucht en werkt hij samen met tal van (inter)nationale merken. Als specialist op het gebied van positionering, strategie en cultuur helpt hij organisaties uit te groeien tot aantrekkelijke en impactvolle merken.

In 2016 maakt hij zijn overtuiging ‘buiten winnen, begint binnen’ waar als algemeen directeur bij Zorgeloosch, één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland (FD Gazellen Top 100). In 2018 schreef hij zijn eerste boek, ‘Good Business’, waarin hij zijn aanpak deelt voor het bouwen van een sterk en betekenisvol merk. In datzelfde jaar richtte hij strategisch marketingbureau Good Business op. In 2019 kwam zijn tweede boek uit ‘Groeiversnellers’ waarin hij vijftig breekijzers deelt om goed te groeien met je bedrijf.

De toenemende vraag van zijn klanten over waar het naartoe gaat en hoe zij relevant kunnen blijven in deze snel veranderende wereld, leverde Markward een gezonde obsessie op voor trends en op-merkelijke innovatie. Met zijn verrassende inzichten en praktische handvatten helpt hij zijn klanten en publiek dagelijks om een toekomstbestendig en onweerstaanbaar bedrijf te bouwen. Wil jij ook voorbereid zijn op de toekomst en het verschil blijven maken voor jouw klanten? Dan is het inhuren van Markward als spreker een uitstekend idee.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!