Back Back Nieuws

Trendship X media in Sportstad Heerenveen geheel in teken van business innovatie

26 oktober 2015
Sportstad Heerenveen transformeert morgen voor één dag tot innovatiebolwerk van het Noorden. Van 10:00 tot 12:00 uur organiseert NDC mediagroep het adverteerdersevenement Trendship X Media, voorafgaand aan het main event Trendship; het grootste evenement over business innovatie en digitale trends van Noord-Nederland.

Innovatie
In een snel veranderende omgeving is vernieuwing nodig om in te spelen op ontwikkelingen van de toekomst. Trendship X Media staat volledig in het teken van innovatie binnen het MKB en de media. Het evenement, waar 500 directeuren, ondernemers en professionals nieuwe ideeën op komen doen, is volledig volgeboekt. Trendship X Media neemt haar bezoekers mee in de wereld van innovatie en geeft een vertaalslag naar de praktijk van de Noord-Nederlandse ondernemer. Met toonaangevende sprekers als Cor Hospes, Harry Bijl en Mark Vletter belooft het een verrassende en interactieve ochtend te worden. Onderzoeksjournalist en bestsellerauteur Jeroen Smit neemt het dagvoorzitterschap voor zijn rekening.

Trendship
In de middag volgt Trendship waar 1.500 bezoekers worden verwacht. Trendship is een jaarlijks evenement over innovatie voor ambitieuze MKB-organisaties in Noord-Nederland, georganiseerd door internetbureau TRES. Trendship biedt een dagdeel vol kennis, netwerk en inspiratie op het gebied van digitale trends en business innovatie. De show bestaat uit keynotes van Daan Roosegaarde, Frank Booij en Marcel Timmer en een bomvolle playground waar bezoekers kennis kunnen maken met de nieuwste gadgets en elkaar.

Info
27 oktober 2015
Trendship X Media 10:00 – 12:00 uur
Trendship 14:00 – 18:00 uur
Sportstad Heerenveen

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!