Back Back Nieuws

Trends for Rent en BloemBloem verkopen verhuurassortiment

03 mei 2016
Trends for Rent en BloemBloem verlaten op 1 juni a.s. hun pand in Oosterhout definitief. Daarom start vanaf 9 mei de totale verkoop van alle verhuurmaterialen die niet mee verhuisd kunnen worden naar de nieuwe locaties. Trends for Rent en BloemBloem zijn totaal leveranciers in de evenementenbranche.

Wat?
Het assortiment is heel divers en zal worden aangeboden tegen zeer lage prijzen. De zakelijke verkoop dagen zijn met name interessant voor; handelaren, opkopers, horecabedrijven, verhuurbedrijven, decorateurs, theatermakers en creatieve ondernemers. Voor particulieren is het natuurlijk ontzettend leuk om op deze manier niet alle daagse artikelen aan te kunnen schaffen voor een leuk prijsje.

Op de Facebook pagina krijg je een eerste indruk van de verkoopmaterialen. Dit kun je onder meer verwachten: meubilair, verlichting, horecamaterialen, servies, glaswerk, decoraties, rekwisieten, decors en thematische materialen, vazen, kussens en veel meer…

Wanneer en waar?
Het enorme magazijn zal van 9 tot 13 mei en 17 tot 20 mei open zijn voor bedrijven. De particuliere verkoop is op zaterdag 14 mei en op zaterdag 21 en zondag 22 mei. Adres: Everdenberg 6 4902 TT Oosterhout.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!