Trend: Jubilerende bedrijven zoeken naar de juiste invulling van festiviteiten!Trend: Jubilerende bedrijven zoeken naar de juiste invulling van festiviteiten!
Back Back Nieuws

Trend: Jubilerende bedrijven zoeken naar de juiste invulling van festiviteiten!

24 februari 2020

BedrukteFles ziet een trend in de vraag van de afgelopen maanden. Waar het laatste kwartaal vaak in het teken staat van eindejaarsfeesten of de voorbereiding op een nieuwsjaarborrel, stond deze ook sterk in het teken van te vieren jubilea. In het begin van 2020 zet deze trend zich sterk door.  

Unieke herinnering

Bedrijven zijn trots op hun bestaan, of het nu 5, 25 of 100 jaar is. Het moet gevierd worden, en goed ook. Alles moet kloppen, de perfecte locatie, een draaiboek tot in de details en vooral tevreden gasten. BedrukteFles zorgt voor een uniek feestelijk geschenk. Flessen volledig in de uitstraling van een evenement of jubileum, hoe mooi is het om gasten daarmee te verrassen. De flessen van BedrukteFles zorgen niet alleen voor een feestelijke tint maar ook voor een unieke herinnering aan de festiviteiten. Reden om dit kwartaal te zorgen voor de juiste zichtbaarheid met aanpassingen aan de website en gerichte campagnes om bedrijven te helpen aan een bijzonder evenement.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!