Back Back Nieuws

Trend Forward Events & More en Mood4Food organiseren jubileumcongres

16 november 2012
De Remise HOVM was het toneel voor het jaarlijkse congres van Railforum dat dit jaar haar 20-jarige jubileum viert. Het congres, wat plaats vond op donderdag 8 november, stond dit jaar geheel in het teken van samenwerking en werd druk bezocht door bedrijven uit de railsector. Er werd teruggeblikt en vooruit gekeken door verschillende sprekers uit de branche, en daarnaast was er ook plek voor entertainment. Zo werd het congres heel toepasselijk gepresenteerd door de Conducteurs van de P.R.E.T. en werd er interactief theater ingezet om bepaalde vraagstukken en dagelijkse gebeurtenissen op en rond het spoor aan de orde te stellen.

Organisatie
Voor het eerst mochten Trend Forward Events & More en cateringpartner Mood4Food het congres organiseren in het rijksmonument en evenementenlocatie Remise HOVM. Trend Forward trad op als producent en verzorgde alles op het gebied van inrichting, licht, geluid, video & programma. Mood4Food verzorgde een lunch, verschillende breaks, een high tea voor secretaresses en na afloop een borrel.

Goed voor budget van de opdrachtgever
Trend Forward Events & More en Mood4Food zijn al jaren partners, maar richten zich steeds meer op de combi-productie. Wanneer beide bedrijven samen een evenement verzorgen scheelt dat aanzienlijk in de kosten voor de opdrachtgever.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!