Back Back Nieuws

Travelmediate organiseert Fam Trip richting de poolcirkel

17 oktober 2011
Lapland is het land van de midzomernachten en het Noorderlicht. Het land van de husky's en de immense bevroren meren. De uitgestrekte wildernis van het noorden van Europa is in de wintermaanden compleet bedekt met een dikke laag sneeuw, maar in de zomer is het een prachtig natuurgebied vol prachtige kleuren, vele dieren en een serene rust.

 

Unieke incentives

Lapland heeft de beste voorwaarden voor een geslaagde incentive die anders is. Want hier is genoeg ruimte om je dromen waar te maken. Ontspannen en je volledig vrij voelen, op je gemak de natuur ontdekken of actief bezig zijn. Feesten vieren, ook daar hebben de Finnen veel verstand van. Kortom, een plek die je ten minste eenmaal in je leven gezien moet hebben.

 

Fam Trip

travelmediate mag in samenwerking met haar special partners Safartica en AirBaltic een Fam Trip organiseren, welke plaats zal vinden van 14 t/m 17 januari in Rovaniemi, de hoofdstad van Fins Lapland. Heb je geen persoonlijke uitnodiging ontvangen,maar wel interesse dan kan je een inschrijfformulier opvragen bij Mandy Bruinsma van travelmediate, via mandy@travelmediate.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!