Back Back Nieuws

Travelmediate komt met nieuw MICE belevingsevent: 'The Roadshow'

28 juli 2016
Travelmediate zet deze zomer een splinternieuw MICE-evenement op de kaart. Onder de naam ‘The Roadshow’ reist het ‘MICE circus’ van Amsterdam naar Brussel, Düsseldorf, München en Warschau op respectievelijk 29, 30, 31 augustus en 1 en 2 september 2016. Met het thema ‘Art & the City’ wordt een nieuwe kijk op de traditionele workshop en op de reiswereld geïntroduceerd: een beleving vanuit het oogpunt van de locals.

MICE on The Road
De naam ‘The Roadshow’ zegt het al: het nieuwe MICE-evenement van Travelmediate gaat op reis en doet de steden Amsterdam, Brussel, Düsseldorf, München en Warschau aan, en wel van 29 augustus tot en met 2 september 2016. ‘Met dit nieuwe internationale event willen wij de branche een andere kijk geven op reizen’, aldus Joost Ligthart, Travelmediate. ‘Reizen is zoveel meer dan een Segway-excursie of het afvinken van populaire bezienswaardigheden. Het gaat om beleving. En een bestemming ervaar je het best vanuit het perspectief van de locals. Zij kennen hun ‘thuis’ als geen ander. Met deze eerste editie van The Roadshow ‘Art & The City’ willen laten zien hoe de MICE-industrie hier meer op in zou kunnen spelen.”

Netwerken en kunstwerken
De aftrap van The Roadshow vindt op 29 augustus plaats in businesscentrum AF-61 in Amsterdam. Daarna worden de andere vier andere steden aangedaan. Tenminste 20 DMC’s en convention bureaus uit binnen- en buitenland zijn aanwezig om in gesprek te gaan met lokale reis- en eventprofessionals. Tijdens zogenaamde speeddate sessies worden nieuwe contacten opgedaan en bestaande relaties onderhouden en bijgepraat. Diverse sprekers, waaronder Robin Cox oprichter van Citinerary komen aan het woord om hun ‘nieuwe kijk op reizen’ met het publiek te delen. Daarnaast exposeren stadsfotografen hun meest bijzondere werk en kunnen alle gasten zelf deelnemen aan ‘Het Roadshow kunstproject’. Natuurlijk is er alle ruimte om te netwerken en zaken te doen.

Meer informatie
Binnenkort wordt op de Facebookpagina van The Roadshow meer duidelijk rondom het thema en de insteek van het MICE belevingsevent. Geïnteresseerde exposanten kunnen zich nog aanmelden via info@the-roadshow.com of info@travelmediate.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!