Back Back Nieuws

Travelmediate in 10 maanden van 0 naar 10 partners

15 december 2011
Travelmediate heeft binnen tien maanden tijd maar liefst tien partners aan zich weten te binden. Sinds de opening van het Sales- en Marketing bureau in maart dit jaar, heeft travelmediate met de drie laatst gecontracteerde partners met name haar grip op het Afrikaanse en (midden) Amerikaanse continent verstevigd.

Wereldwijde spreiding
Eind november werd de handtekening gezet door Activ Travel uit Marokko, Argentina & Chile en Colores (Argentinië en Chili) en Quetzal Motivo. Deze laatst aangetrokken partner organiseert vanuit verschillende lokale kantoren activiteiten en reizen in Belize, Costa Rica, Guatamala, Nicaragua en in de bijzondere bestemming Panama. Met deze drie nieuwe partijen is het aantal partners gestegen naar tien en zorgt travelmediate voor een wereldwijde spreiding.

Groei voortzetten
Directeur Raymon Honings benadrukt de zorgvuldigheid waarmee de partners zijn geselecteerd. „Wij kennen deze organisaties al langere tijd, zo komen we hen regelmatig tegen op beurzen en bijeenkomsten. Bovendien checken we hun referenties om de kwaliteit te kunnen garanderen”. Verwacht wordt dat deze groei zich in 2012 zal voortzetten. „Tien partners contracteren is absoluut een positieve manier om het jaar 2012 te beginnen, maar het jaar is nog niet voorbij en we verwachten al voor het eind van het jaar meer interessante ontwikkelingen!” aldus Raymon Honings.

Over Travelmediate
Travelmediate is een intermediair waar bedrijven, PCO's, incentive houses en tour operators terecht kunnen met aanvragen. Als vertegenwoordiger van buitenlandse DMC's (Destination Management Companies), hotels, verkeersbureaus en congres centra, legt travelmediate vervolgens de link met de desbetreffende partner. Voor de Nederlandse en Belgische event planner die op zoek is naar de juiste bestemming, hotel of activiteit, fungeert travelmediate kosteloos en vrijblijvend als vraagbaak en adviesgever. Kijk voor meer informatie over travelmediate en haar partners op www.travelmediate.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!