Back Back Nieuws

travelmarqt; een marktplaats voor eventplanners

15 april 2011
travelmarqt is een nieuw marketing- en sales bureau en voortgekomen uit de filosofie dat het snel en gemakkelijk moet zijn om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Vandaar ook de naam travelmarqt; een marktplaats waar de eventplanners terecht kunnen voor advies.

 

Vraagbaak voor Nederlandse en Belgische event planner
Als vertegenwoordiging van buitenlandse DMC's (Destination Management Companies), hotels, verkeersbureaus en congres centra is travelmarqt de vraagbaak voor de Nederlandse en Belgische eventplanner. De medewerkers van travelmarqt geven de eventplanner een vrijblijvend advies en helpen hen bij de zoektocht naar de juiste lokale partner.

 

China, Turkije, Italië en Amerika
Inmiddels heeft travelmarqt haar eerste contracten voor vertegenwoordiging gesloten op strategische posities. 'Nog maar een paar weken geleden van start gegaan en nu al vertegenwoordigt travelmarqt bedrijven wereldwijd. Onder andere China, Turkije, Italië en Amerika zijn de samenwerking met ons aan gegaan. Met zo’n veelbelovende start gaat travelmarqt zeker nog veel van zich laten horen,' aldus het enthousiaste team van travelmarqt. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!