Travelife Partner Award voor IENVENT Travel, Incentive & Events  Travelife Partner Award voor IENVENT Travel, Incentive & Events
Back Back Nieuws

Travelife Partner Award voor IENVENT Travel, Incentive & Events

14 maart 2023

IENVENT Travel, Incentives & Events is zeer trots, want vandaag (maandag 13 maart 2023), mocht IENVENT de Travelife Partner Award in ontvangst nemen. In maart 2022 is IENVENT gestart om aan alle - meer dan 100 - criteria van Travelife te voldoen om Travelife Partner te kunnen worden. Een jaar later is het dan zover en mag IENVENT zich officieel Travelife Partner noemen en het bijbehorende logo op de website van IENVENT plaatsen. 

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

De prijs is een erkenning voor de lange termijn inspanningen van IENVENT, Travel, incentives & events op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. IENVENT, Travel, Incentives & events voldoet nu aan meer dan 100 criteria, met betrekking tot het kantoorbeheer van een reisorganisatie, het productaanbod, internationale zakenpartners en klantinformatie. De Travelife-norm dekt de ISO 26000-thema's voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, waaronder milieu, biodiversiteit, mensenrechten en arbeidsverhoudingen; en wordt formeel erkend als volledig in overeenstemming met de door de VN ondersteunde Global Sustainable Tourism Criteria. 

Duurzaamheid doorgeven

IENVENT, Travel, Incentives & Events neemt deel aan het door de EU gefinancierde SUSTOUR-project dat loopt van 2020 – 2023 en gericht is op het bevorderen van duurzaamheid in de Europese touroperatorsector door middel van een door het bedrijfsleven geleide aanpak. Het project ondersteunt meer dan 600 kleine en middelgrote ondernemingen uit 35 Europese landen bij het verbeteren van hun duurzaamheidsprestaties door middel van training, coaching en peer-to-peer leermogelijkheden. IENVENT stimuleert en ondersteunt ook lokale partners (DMC’s) op de bestemming om duurzaam te ondernemen als het gaat om accommodaties en excursies.

 

Alleen als de reis- en eventbranche echt verduurzaamt, houden incentive bestemmingen hun kwaliteit. Nieuwsgierig naar het duurzaamheidsbeleid van IENVENT?

Neem een kijkje op  https://www.ienvent.nl/site/duurzaamheid

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!