Training Scoren met je beursdeelname: lef hebben of gewoon vooruitkijken?Training Scoren met je beursdeelname: lef hebben of gewoon vooruitkijken?
Back Back Nieuws

Training Scoren met je beursdeelname: lef hebben of gewoon vooruitkijken?

20 oktober 2021

Net voor de coronacrisis gaven Egon van de Kamp (Brandsandspaces.nl) en Michel Rijnberg (Beursmarketing.nl) aan een groep enthousiaste deelnemers deze nieuwe training. De training werd hoog gewaardeerd en een tweede training werd dan ook al meteen ingepland. Toen kwam Corona. Inmiddels is de situatie gelukkig veranderd. Beurzen mogen weer en de eerste beurzen zijn alweer gehouden. Want alhoewel thuiswerken zo zijn voordelen heeft en Zoom meetings prima werken, blijft live communicatie onvervangbaar. Voor veel bedrijven zijn beurzen erg belangrijk om in contact te komen met potentiële klanten.

Deelnemen is één ding, maximaal resultaat boeken met je beursdeelname is een andere. Wat moet je doen, en ook laten, om met zoveel mogelijk potentiële klanten in contact te komen?

In deze training krijgen deelnemers antwoorden op onder andere de volgende vragen:

  • Hoe zorg je ervoor dat jouw beursstand bezoekers aan het denken én in beweging zet, zodat je meer potentiële klanten spreekt
  • Hoe filter je met jouw standpresentatie potentiële klanten uit de bezoekers
  • Hoe verlaag je de drempel om met beursbezoekers in contact te komen
  • Hoe bepaal je wat de bezoeker na afloop van de ontmoeting op je stand nog weet en onthoudt

Voor wie is deze training bedoeld?

Egon en Michel hebben samen ruim 40 jaar ervaring in de B2B beurscommunicatie en standbouw. Zij delen hun kennis graag met mensen die:

  1. Al een concrete beursdeelname gepland hebben in 2022
  2. Werkzaam zijn in een business-to-business omgeving
  3. Zin hebben om er een leerzame en leuke dag van te maken, en naar huis willen gaan met concrete handvatten om van hun beurs een écht succes te maken.

De investering in deze training en kennis is € 345,00  inclusief lunch en het boek 'Scoren met je beursdeelname' ter waarde van € 34,95. Wil je meedoen? Stuur een e-mail en er wordt contact met je opgenomen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!