Back Back Nieuws

Traffic & Travel Group en Trigion bundelen krachten in evenementenlogistiek en verkeersbegeleiding

21 maart 2013
Trigion neemt met ingang van 1 april aanstaande een participatie in de Traffic & Travel Group (T&T) uit Zwolle. Onderdeel van de participatie in T&T is de overgang van Trigion Event Security naar deze organisatie. Op termijn behoort uitbreiding van het belang van Trigion in T&T tot de mogelijkheden.

Marktleider
T&T is achttien jaar geleden opgericht door de huidige dga Yvo Hütte. Onder de handelsnamen Traffic Support, OnlineTicket.nl en Event Travel is de organisatie marktleider in evenementenlogistiek en verkeersbegeleiding. T&T behaalt al jaren groeicijfers, wat resulteerde in een omzet van € 18 miljoen in 2012 en een gezond rendement.

Kennis en ervaring bundelen
Trigion en T&T bundelen hun kennis en ervaring op het gebied van event security en crowdmanagement. Onder de nieuwe handelsnaam Crowd Support bouwen beide bedrijven de positie binnen de markt voor evenementenbeveiliging verder uit.

‘In de maanden dat wij met elkaar hebben gesproken, bleek dat zowel de cultuur als de normen en waarden van beide partijen sterk overeenkomen. Door gebundelde kennis en ervaring behalen we synergievoordeel en versterken we elkaar in de kwaliteit van onze dienstverlening’, aldus Yvo Hütte, algemeen directeur van T&T. Ellen Groenewoudt, algemeen directeur van Trigion, beaamt dit en vult aan: ‘Met de participatie ontstaat een strategische samenwerking en verbreden we het productportfolio van Trigion in het publieke domein, een belangrijke groeimarkt’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!