Back Back Nieuws

Touroperator middag in het historische Gouda

19 september 2012
Afgelopen donderdagmiddag 13 september zijn diverse touroperators door de toeristische partners in Gouda uitgenodigd om het meest bijzondere, opmerkelijke, gastvrije toeristische aanbod van Gouda te ervaren. De middag gaf de touroperator inzicht in de mogelijkheden voor dag- en meerdaagse tours met Gouda als middelpunt van het programma. Daarnaast is Gouda de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan andere Holland Classics, zoals Delft, Kinderdijk en de Dom in Utrecht. Deze liggen op steenworp afstand van onze stad.

Gouda blijft verrassen
Het programma begon om 13.00 uur met een lunch en kijkje in de siroopwafelbakkerij bij Banketbakkerij & Tearoom Van den Berg op de Lange Groenendaal. Vervolgens werden de gasten meegenomen langs de highlights van de stad. ‘Ik wist dat Gouda veel te bieden heeft, maar het is goed om het weer even met eigen ogen te zien wat we onze groepen aanbieden en tevens goed om te zien dat Gouda doorgroeit en blijft verrassen.’

Touristisch Gouda
Het programma werd afgesloten in het nieuwe Best Western Plus City Hotel, gevestigd in het centrum, in een nieuw pand op een prachtig plekje aan rivier de Gouwe. Hier gaf hoteldirecteur Titus Stoelinga een presentatie over toeristisch Gouda nu en in de toekomst.  ‘We hadden Gouda nog niet in ons pakket, maar hier gaat zeker verandering in komen!’ aldus één van de touroperators! De middag werd afgesloten met een rondleiding en een borrel in het unieke Goudse hotel, welke naast het Campanile hotel uitstekende faciliteiten biedt voor arrangementen en het verblijf van grotere groepen.

Voor meer informatie over toeristisch Gouda kunt u terecht op welkomingouda.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!