Back Back Nieuws

Topsporttrip naar Madrid

25 september 2008
Sports & the City, onderdeel van Happy Company, organiseert het weekend van 18 en 19 oktober een exclusieve reis naar Madrid met twee indrukwekkende sportevenementen.

In de metropool staat die zaterdag het bijwonen van de halve finale van de ATP Masters Series op het programma. Zondag volgt een feest voor voetbalfanaten: de Spaanse topper Atlético Madrid tegen Real Madrid. De ex-tennisprofs Raemon Sluiter en John van Lottum fungeren als gastheer en begeleiden de reis.

 

 

Sports & the City heeft een 3-daags arrangement samengesteld waarbij voor de wedstrijden de beste zitplaatsen zijn gereserveerd. Het tennis wordt voorzien van deskundig analyses: Raemon Sluiter en John van Lottum verduidelijken het spel, de speelstijl en de tactiek. Op zondagochtend staat een rondleiding door het indrukwekkende Santiago Bernabéu stadion op het programma. In de namiddag spelen in het stadion van Atlético Madrid de twee topclubs tegen elkaar.

 

Naast een verblijf in een exclusief hotel, zorgt Sports & the City voor lunches en diners in de mooiste, lekkerste restaurants en VIP-toegang tot Madrid’s meest hippe clubs.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!