Back Back Nieuws

Topmuzikanten met handicap presenteren zich

20 december 2006
All The Way Music, het enige artiestenbureau in Nederland voor topmuzikanten met een handicap, geeft in het nieuwe jaar twee presentatieavonden: op 25 januari 2007 in theater Cardo in Groesbeek en op 19 maart 2007 in het Pim Jacobs Theater in Maarssen.

Tijdens de presentatieavonden laten de artiesten de verschillende mogelijkheden zien en horen. Ze treden solo op of in duet met gerenommeerde artiesten, zoals Liesbeth List, die met één van de artiesten van All The Way Music een vertolking zal geven van de ‘Pastorale’.

De artiesten van All The Way Music hebben op ruim 250 podia in binnen- en buitenland opgetreden, zoals in de Verenigde Staten, Italië, Turkije en België, en voor onder meer Rabobank, Univé verzekeringen, het Nederlandse Rode Kruis, de Zonnebloem, Foot Locker, Getronics PinkRoccade en het Revalidatiefonds.

De presentatie avonden in Theater Cardo en het Pim Jacobs Theater zijn bedoeld voor evenementenorganisatie- en theaterbureaus. Het initiatief wordt ondersteund door High Profile Uitgeverij. U kunt zich hier aanmelden voor één van de presentatie avonden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!