Tophostess en Beurstraining Nederland gaan samenwerking aanTophostess en Beurstraining Nederland gaan samenwerking aan
Back Back Nieuws

Tophostess en Beurstraining Nederland gaan samenwerking aan

04 mei 2023

Het voorjaar is begonnen! Een mooi moment om een nieuwe ambitieuze samenwerking aan u voor te stellen. Tophostess en Beurstraining Nederland bundelen hun krachten om hiermee maximaal rendement uit beursdeelnames te halen. 

Ton Visser van Beurstraining Nederland kreeg met grote regelmaat de vraag van klanten of er naast de beurstraining, voorafgaand aan de beurs, ook ondersteuning tijdens de beurs geboden kon worden. Het antwoord daarop is dus vanaf nu: Ja! De samenwerking met Tophostess is het logische vervolg op de trainingen van Beurstraining Nederland. Door het inzetten van professionele lead generators, internationaal, meertalig, de garantie voor succes!

Over Tophostess

‘Tophostess is sinds 2010 actief op internationale (vak)beurzen en heeft ruimschoots ervaring en expertise opgedaan binnen en buiten Europa. Onze medewerkers zijn zich bewust van de investering in een beurs en doen er alles aan doen om het optimale rendement uit een beursdeelname of event te halen. Een Tophostess kent de commerciële doelen, doelgroep en targets. Ze helpen met flair en enthousiasme om datgene te bereiken waar opdrachtgevers van dromen. Al onze professionals zijn meertalig, goed opgeleid, door ons getraind en hebben waardevolle werk- en levenservaring opgebouwd.’ Aldus Daniëlle de Heer, founder & managing director van Tophostess.

Over beurstraining Nederland

Beurstraining Nederland bestaat sinds 2009 en geeft trainingen waarmee beursdeelnemers meer rendement uit hun beursdeelname halen. Een praktijkgerichte training met veel voorbeelden en tips. Deze training bestaat uit theorie en praktisch oefenen (20/80%). Met deze training worden aantoonbaar betere resultaten behaald ten opzichte van eerdere beursdeelnames. Tophostess en Beurstraining Nederland geloven in de kracht en impact van deze samenwerking. De mix van beurstrainingen en het inzetten van professionele leadgenerators levert gegarandeerd een hoger aantal en perfect geselecteerde leads op.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!