Back Back Nieuws

Top Tours & Events organiseert feest voor ATCB

29 november 2011
Het Amsterdam Toerisme & Congresbureau (ATCB) heeft Top Tours & Events uitgekozen voor de organisatie van het jaarlijkse personeelsfeest. Uit het ruime aanbod van themafeesten en avondprogramma's is de keuze gevallen op het Hou van Holland diner-spel. “Een avondvullend programma met veel humor, teambuilding en natuurlijk gezelligheid!” Voor Top Tours & Events een leuke opdracht omdat het ATCB de autoriteit is als het gaat om toerisme en congressen in Amsterdam. De twee partijen zijn geen vreemden van elkaar, in 2009 was Top Tours mede-winnaar van een creativiteitsprijs voor het bedenken van het meest originele evenement voor het ATCB themajaar (Water Sensations).

Over ATCB
ATCB is dé organisatie op het gebied van toerisme en congressen in de Metropool Amsterdam. Door promotie, informatie, onderzoek en dienstverlening op maat stimuleert het Amsterdam Toerisme en Congres Bureau het bezoek naar de Metropool en creëert daarmee een sterke basis voor werkgelegenheid en welvaart in deze regio. ATCB voert wereldwijd marketing- en promotieactiviteiten uit door middel van o.a. campagnes en persreizen, zowel voor de zakelijke als particuliere markt.

Over Top Tours & Events
Top Tours is al 7 jaar een toonaangevend all-round evenementenbureau in Amsterdam. Het aanbod van evenementen is zeer breed te noemen. Naast grote bedrijfsfeesten en dinerprogramma's organiseert Top Tours ook vele workshops, stadstours, proeverijen, vaartochten en city games. Dit is mogelijk van 8 tot meer dan 1000 personen. In 2012 zal de organisatie verder uitbreiden, naast de vertrouwde uitjes en events zal het ook de grotere incentive programma's voor Nederlandse én internationale groepen gaan ontwikkelen die bijvoorbeeld een groot congres in Amsterdam hebben.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!