Back Back Nieuws

Top it up en en cursus vrouwen aan de top

13 februari 2009
Sailing Cruises in Comfort (ScicSailing), organiseert al meer dan 20 jaar cruises met klassieke zeilschepen in de Egeïsche en Middellandse Zee. Dit jaar heeft zij een nieuwe kleine vloot, net iets luxer en met iets meer comfort. Het leefoppervlak is iets ruimer, de hutten zijn iets comfortabeler, uiteraard allen met badkamer en suite en de grotere schepen hebben airconditioning.


Top it up service
Dit seizoen heeft Sailing Cruises in Comfort een aantal zeer bijzondere themacruises en de vorig jaar geïntroduceerde 'top it up' service blijft in het pakket. Vorige zomer introduceerde Sailing Cruises in Comfort de zogenaamde service; naast het standaard pakket biedt het allerlei extra's zoals het huren van een 'open' zeilboot als een Hobicat of een andere klasse wijn zoals een grand cru of een exclusief diner op een verlaten strand. Met de 'top it up' service kan de passagier zelf aangeven wat voor extra luxe men wil.


Training voor vrouwen aan de top
Voor de eerste keer biedt ScicSailing samen met de coaches van de bestseller 'LEF! Loopbaancoach voor vrouwen' dit seizoen een training aan voor vrouwen aan de top en krijgen deelnemers de kans hun management skills te verbeteren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!