Back Back Nieuws

Toerisme Flevoland doopt initiatief zakelijke markt

18 juli 2011
Congresbureau Flevoland is per 1 juli een nieuw initiatief in Flevoland. Het bedrijf richt zich op de organisatie van bijeenkomsten voor de zakelijke markt in Flevoland. Rinkje Tromp, directeur van Toerisme Flevoland, heeft het initiatief officieel gedoopt. Dit deed ze door op één van Flevolands meest kenmerkende plekken, de windmolens, het logo te dopen met champagne.

 

De plezier factor

Tijdens een kort programma vertelden projectmanagers Petra Zwaan en Monique Bakker over het bedrijf. ‘Congresbureau Flevoland ontzorgt bij het organiseren van congressen, seminars en andere allerhande zakelijke bijeenkomsten. Naast voldoende aandacht voor de praktische zaken voegen wij nog een andere factor toe: plezier! Dit plezier uit zich in het plezier dat we zelf hebben in het organiseren van het congres, maar nog meer in het plezier wat de bezoeker van het congres behoort te hebben’, aldus Monique Bakker.

 

Kansen voor zakelijke markt

Petra Zwaan vult aan: ‘Een congres is vaak een leerzame en inspirerende bijeenkomst, waar ook ontspanning en plezier centraal staan. Deze dragen er immers aan bij dat men vol energie en overgave aan het congres kan deelnemen. Flevoland is centraal in Nederland en biedt volop kansen voor de zakelijke markt’.

 

Flevolandse voelsprieten

Congresbureau Flevoland assisteert bij de organisatie van congres, seminar of andere zakelijke bijeenkomst. Het kan de complete organisatie van een congres uitvoeren, maar ook een onderdeel verzorgen. ‘Voor de Flevolandse Kiekendief is het typerend dat ze de vingertoppen van hun vleugels omhoog houden. Voor Congresbureau Flevoland is het typerend dat we altijd onze ‘voelsprieten’ uit hebben staan om nieuwe ontwikkelingen in de provincie te signaleren. Dat was voor ons reden om de kiekendief te verwerken in ons logo’, aldus Monique.

 

Contact

Meer informatie over Congresbureau Flevoland is te vinden op www.congresbureauflevoland.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!