Back Back Nieuws

Toeleverancier sponsort Dakar Rally motorcoureur

13 januari 2010
Motorcoureur Hans-Jos Liefhebber is voor de tweede keer aan de start verschenen van de Dakar Rally 2010. Na een knappe 48ste plaats in zijn eerste editie (113 gefinishten) hoopt hij ook dit jaar weer op een goede klassering! Deze editie wordt gesponsord door Mc Air Verhuur uit Gorinchem. Het bedrijf in tijdelijke (evenement) overkappingen en aanverwante evenement benodigdheden, zoals opblaasbare attracties en verwarming,  is privérijder Liefhebber gaan ondersteunen in zijn (barre) weg door o.a. Chili en Argentinië.

 

Na 8 etappes staat Liefhebber op een zeer knappe 38ste positie op “slechts” ruim 6 uur achterstand op de leider in het klassement. Hij is met deze klassering op dit moment de hoogst geklasseerde Nederlandse deelnemer onder de motor rijders.

 

 

Liefhebber als gastspreker?

De rally verloopt wel met vallen en opstaan, met name de 4de etappe was loodzwaar, waarbij Liefhebber naar zijn idee wel 200 keer zijn motor opnieuw moest starten. Vooralsnog is het een sponsoring voor deze editie met de intentie dit te verlengen.

Mc Air Verhuur en Hans-Jos Liefhebber gaan na de rally bekijken om een verdere intensieve samenwerking te gaan realiseren. Bedrijven en netwerkorganisaties kunnen dan bijvoorbeeld Hans-Jos boeken als gastspreker voor hun evenement.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!