Tjeerd Visser nieuwe Sales & Marketingmanager InventDesignTjeerd Visser nieuwe Sales & Marketingmanager InventDesign
Back Back Nieuws

Tjeerd Visser nieuwe Sales & Marketingmanager InventDesign

24 oktober 2018

Tjeerd Visser is aangesteld als Sales & Marketingmanager bij InventDesign. Het gaat om een nieuwe functie binnen het bedrijf. Door de aanhoudende groei is een ervaren Sales- en Marketingmanager inmiddels essentieel voor het Sales & Marketing Team en de organisatie in haar geheel. Tjeerd Visser is een 'rot in het vak' en heeft veel ervaring opgedaan in  verschillende branches. Zo is hij van grote betekenis geweest bij Dopper, ​Gielissen Interiors en Tchai.​ Hij zet niet alleen graag zijn vakkennis in, maar is ook sterk in het verbinden en inspireren van zijn collega's.

InventDesign is hard op weg om een international 'brand' te worden en zet zich continu in om de markt van de creatieve LED-verlichting te kunnen bedienen. InventDesign levert met name maatwerk en innovatieve oplossingen voor de specifieke klant. Waar wenselijk verzorgt InventDesign ook de programmering van de verlichting. Zo was InventDesign al verantwoordelijk voor LED-verlichting voor onder meer het Amsterdam Music Festival, de A'DAM toren, CoolCat winkels, vele grote musicals en theatervoorstellingen, televisiestudio's en bedrijven als Nike, Crowne Plaza Hotel, etc.

Naast uitbreiding en sturing op andere vlakken, vraagt de toenemende vraag naar LED-verlichting ook om een topmanager op het gebied van Sales & Marketing. Oprichter en eigenaar Stefan Verhoef over Tjeerd Visser: 'InventDesign is toe aan een ervaren persoon op deze functie om verder door te groeien. We hebben unaniem voor Tjeerd gekozen vanwege zijn enthousiasme, drive en werkervaring. Wij zijn ervan overtuigd dat Tjeerd met zijn team de komende maanden een grote ontwikkeling gaat doormaken.'

Over InventDesign

InventDesign werd in 2007 opgericht door directeur Stefan Verhoef. Met inmiddels ruime ervaring in innovatieve LED projecten en aansturingstechnieken en een team van de beste specialisten, is InventDesign een toonaangevende speler in de wereld van creatieve LED. De flexibele aanpak in het produceren van maatwerk voor zowel grote als kleine projecten maakt het bedrijf een vooraanstaand partner in zowel vaste als tijdelijke installaties voor festivals, theaters, retail, horeca, kantoor en interieurontwerpers. Daarnaast bieden zij een ruim assortiment van kwalitatief hoogwaardige LEDs en LED gerelateerde producten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!