Tinkelende ijsklontjes en gezellig geroezemoes op LandgoedfairTinkelende ijsklontjes en gezellig geroezemoes op Landgoedfair
Back Back Nieuws

Tinkelende ijsklontjes en gezellig geroezemoes op Landgoedfair

09 augustus 2018

ZOMER! De tijd om te flaneren, te genieten van buiten zijn, een terrasje te pakken, met op de achtergrond het geluid van tinkelende ijsklontjes en ander gezellig geroezemoes. Dat is de zomer en dat is de Landgoedfair! 

Van 15 t/m 19 augustus wordt de Landgoedfair alweer voor de 24ste keer georganiseerd op landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt. Aan een succesrecept moet je niet te veel veranderen. Zo zijn de vertrouwde ingrediënten ook dit jaar weer aanwezig. Er kan geflaneerd worden langs de vele standhouders met kleding en accessoires. Er is inspiratie te over voor decoratie en inrichting in en om het huis. En ook de demonstraties zijn als vanouds. Even pauze? Strijk dan neer op één van de gezellige terrasjes of op het foodfestival terrein. 

Sit back, relax and enjoy the flight

De grote verrassing van de fair is het bezorgen van ‘Mariënwaerdt sushi’ met een drone! Op deze manier worden eeuwenoude tradities verenigd met de toekomst.  Laat u verrassen en verwonderen!

Biologisch

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt staat bol van tradities. Tradities die bewaard worden voor de toekomst door zo veel mogelijk duurzaam te ondernemen. Restaurant de Stapelbakker, Brasserie Marie en de Landgoedwinkel zijn al bekroond met het EKO keurmerk en de Landgoedfair kan niet achterblijven. De catering (van frietjes tot bietjes) is dit jaar dus volledig biologisch. 

Workshops

Wilt u niet alleen van het buitenleven genieten maar het uzelf ook eigen maken, volg dan één van de workshops:

Leer kruidenhapjes maken tijdens de workshops van de kruidenbrouwerij, of maak van je eigen lijfspreuk een echte eye catcher voor in huis met de mooiste lettertypes van de lettertantes. 

Op zondag 19 augustus maakt u uw eigen wijn tijdens een workshop wijn maken van wijnmaker Diederik Beker van het Betuws Wijndomein.

Cees de Jong van Molen de Vrijheid geeft bakworkshops waarin je bijvoorbeeld muffins en koekjes leert bakken met landgoedgraan.

Ook voor kinderen is er veel te doen op de Landgoedfair. Er is een minifair ingericht met leuke speelmogelijkheden voor de kleintjes en grotere kinderen kunnen meedoen aan de wedstrijd koeien melken, of een vogelhuisje timmeren.

Wilt u liever alleen kijken? Dan zijn er natuurlijk ook weer doorlopend leuke demonstraties met paarden, honden en roofvogels in de demonstratiering.        

Landgoedontbijt

Op zondag 19 augustus om 10.00 uur kunt u in het Landgoedcafé aanschuiven voor een heerlijk Landgoedontbijt. Eet gezellig mee en geniet samen met andere vroege vogels van al het lekkers van het landgoed.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!