Timeless Events lanceert nieuwe website Timeless Events lanceert nieuwe website
Back Back Nieuws

Timeless Events lanceert nieuwe website

27 november 2023

Vol enthousiasme kondigt Timeless Events de lancering van hun nieuwe website aan. Een mijlpaal voor het Evenementenbureau uit de regio Rotterdam. De upgrade is niet alleen een frisse bries, maar ook een doorvertaling van de toewijding van het team achter Timeless Events. De gloednieuwe online ervaring is voor opdrachtgevers het ideale startpunt om evenementen naar nieuwe hoogten te tillen.

Waarom de vernieuwing?

Bij Timeless Events geloven ze in voortdurende verbetering. De vernieuwde website weerspiegelt niet alleen de evolutie van het bedrijf, maar ook de behoefte aan een eigentijdse, intuïtieve online ervaring voor hun gewaardeerde klanten. Er in de afgelopen paar maanden achter de schermen hard gewerkt dit te realiseren. 'Met de vernieuwde website hopen wij de ervaring van de bezoeker flink te verbeteren en ze een nog beter beeld te geven wat wij voor ze kunnen betekenen’, licht Jesper Hogedoorn toe. 

Wat kun je verwachten?

Een soepele navigatie is geïntegreerd in een gebruiksvriendelijk website, waar inspiratie nog beter toegankelijk is. Je vindt er een rijke verzameling aan tijdloze ideeën en concepten, die evenementen transformeren in een onvergetelijke ervaring. Of het nu gaat om een personeelsfeest, een open dag of een ander mooi bedrijfsevenement: de vernieuwde website is ontworpen om de klant te overtuigen van de mogelijkheden die Timeless Events biedt. Rick Luca: 'Wij zijn er klaar voor om de bezoeker centraal te zetten en de mooiste evenementen voor ze te organiseren'. 

For Endless Memories

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!