Timboektoe is puur met een ruig randjeTimboektoe is puur met een ruig randje
Back Back Locaties

Timboektoe is puur met een ruig randje

11 mei 2022

Op een verborgen plek op het strand van Wijk aan Zee staat het strandpaviljoen Timboektoe. Avonturiers zoeken deze plek maar al te graag op, want de zee is er ruig en de golven uitstekend. Het strand is groot waardoor de mogelijkheden voor een activiteit of event oneindig zijn. Het rauwe randje van het strand is terug te vinden in Timboektoe. We spraken met Jonathan Michielen, eigenaar, over deze bijzondere locatie. Of beter gezegd, twee locaties, want Timboektoe bestaat uit twee paviljoenen. Waarvan er één volledig beschikbaar is voor events. Je eigen strandpaviljoen dus!

Zakelijk event op het strand

Voor een event op het strand moet je bij Timboektoe zijn. Een volledig vrijstaand strandpaviljoen met alles erop en eraan, dat op een goede manier ingericht kan worden voor 200 – 250 personen.

 • Foto: Lotte de Graaf
  Foto: Lotte de Graaf
 • Foto: Lotte de Graaf
  Foto: Lotte de Graaf
 • Timboektoe is puur met een ruig randje
 • Foto: Lotte de Graaf
  Foto: Lotte de Graaf
 • Foto: Lotte de Graaf
  Foto: Lotte de Graaf
 • Timboektoe is puur met een ruig randje

Dat er tussen de meetings door even lekker uitgewaaid kan worden mag duidelijk zijn, maar er is nog veel meer mogelijk. ‘We werken samen met Outstanding events, zodat er unieke teambuildingactiviteiten worden geïntegreerd in het programma. Denk aan blow karten op het strand of lasergamen in de duinen. Waarna de dag wordt afgesloten met een relaxte barbecue. De gasten zullen hier nog lang over na praten’, aldus Jonathan.

Pure duurzaamheid

Timboektoe is puur! De frisse buitenlucht, het zoute zeewater op steenworp afstand en een keuken waarin met zoveel mogelijk duurzame en biologische producten wordt gewerkt. Jonathan pakt zo veel mogelijk aan op het gebied van duurzaamheid: ‘We zijn ons erg bewust van de natuur, daarom is er bij ons geen plastic te vinden. We zijn GreenKey gecertificeerd dat staat voor zo duurzaam mogelijk ondernemen. Groenten, vlees en vis halen we allemaal lokaal. En laat ik niet het bier vergeten, we hebben 10 verschillende lokale bieren van de tap.’ Liever geen alcohol? Er is een ruime keuze aan 0% biertjes op de drankkaart te vinden.

Het hele jaar door, al 25 jaar

365 dagen per jaar staat het team van Timboektoe voor je klaar. Want naast de warme zonnige dagen in de lente en zomer, is het een hele romantische plek in de herfst en winter. Geniet van een drankje bij de openhaard of van de ondergaande zon tijdens een diner. Jonathan: ‘Het uitzicht is waanzinnig, zowel op zonnige- als regenachtige dagen. Er zijn altijd watersporters in de zee te vinden die de beste golven van Nederland trotseren.’ Dit jaar bestaat Timboektoe 25 jaar. ‘Een mijlpaal die we dit jaar groots gaan vieren tijdens het Midzomernacht Festival. Wees welkom!’

Door > Tessa Emmerich

 

Hoofdfoto: Lotte de Graaf

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!