Back Back Nieuws

Tickets.nl failliet

22 februari 2007

Tickets.nl is door de rechtbank van Haarlem in staat van faillissement verklaard. Dat heeft mr. R.J. Frans, curator van Duijn Bloem Voss Advocaten, in een schriftelijke verklaring aan High Profile laten weten.


Ton Albers (foto), tot voor kort commercieel directeur van Tickets.nl, laat desgevraagd weten enkele maanden niet meer bij Tickets.nl werkzaam te zijn, na een verschil van inzicht met algemeen directeur Jos van der Graaf. Zolang het conflict over deze zaak onder de rechter is, wil Albers vooralsnog geen inhoudelijk commentaar geven op de gang van zaken.


Tickets.nl werd in 2000 opgericht als online boekingsbureau voor tickets en arrangementen rondom internationale culturele en sportevenementen, zoals de Grand Slam tennistoernooien, EK’s en WK’s voetbal.

UPDATE maandag 26 februari 2006, 11:50 uur.

High Profile ontving zo juist het onderstaande persbericht van Jos van der Graaf van Tickets.nl:

PERSBERICHT inzake faillissement Tickets.nl B.V.

Wijzigingen binnen de organisatie van Tickets.nl Holding Company.

In overleg met alle aandeelhouders van Tickets.nl Holding Company B.V. is besloten onze activiteiten voor particulieren - uitgevoerd middels de webwinkel Tickets.nl – te staken.
Concreet betekent dit, dat de B.V. Tickets.nl (met daarin de werkzaamheden voor de particuliere markt) niet langer onderdeel van Tickets.nl Holding Company zal zijn.
Er is faillissement aangevraagd voor de B.V. door de algemeen directeur.

Ook zal initiatiefnemer en medeoprichter van Tickets.nl, De heer T. Albers, zich
afscheiden en verder zelfstandig opereren. Hij zal zich los van ons bedrijf richten op zijn specialismen; sport- en cultuurevenementen.

De heer T. Albers blijft aandeelhouder van Tickets.nl Holding Company B.V. en tevens blijft hij met zijn producten toeleverancier voor de bedrijven van Tickets.nl Holding Company.

Tickets Holding Company B.V. en haar dochters concentreert zich op haar twee kernactiviteiten:

• het op maat samenstellen en uitvoeren van Incentives, Seminars, Bedrijfsevenementen, Teambuildingactiviteiten andere arrangementen voor groepen.

• de exploitatie van een unieke online-boeking software en
het ontwikkelen en samenstellen van websites voor derden.

Onze afdeling incentives & events zal qua bezetting verdubbeld worden.

Ook de afdeling product samenstelling voor externe websites, die via ons worden voorzien van producten, zal aanzienlijk worden uitgebreid en zich gaan richten op zeer speciale wereldwijde producten van hoge kwaliteit.

Tickets Holding Company B.V.
Jos van der Graaf
Algemeen Directeur
jvdg@tickets.nl


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!