Back Back Nieuws

Thema event 10: Lean & Mean

24 augustus 2009
Op woensdag 31 maart en donderdag 1 april 2010 vindt alweer de twaalfde editie plaats van de vakbeurs event. Dat de vorige editie maar liefst 11.437 bezoekers uit de event-, marketing- en communicatiebranche naar de Jaarbeurs in Utrecht trok, getuigt van het feit dat events tegenwoordig een onmisbaar onderdeel vormen van de marketingcommunicatiemix van bedrijven. Het thema van de beurs event is dit jaar ‘Lean & Mean’.

Een thema dat aansluit op de flexibele houding en efficiënte werkwijze die bedrijven tegenwoordig moeten hebben om in te kunnen spelen op de veranderlijke toekomst. Logge organisatiestructuren, bureaucratie en te uitgebreide overlegculturen zijn verleden tijd en worden omgebogen naar flexibele organisaties met een actieve instelling waar iedereen weet en doet wat hij moet doen. Waren het vroeger de budgetten die het succes van een evenement bepaalden, nu zijn het efficiency en focus die het verschil maken.

event 10 is een vakbeurs met meer dan 250 aanbieders van de meest uiteenlopende producten en diensten op het gebied van events. Naast cateraars, accommodaties, decorateurs, organisatiebureaus en facilitaire dienstverleners biedt event een gevarieerd aanbod aan interessante sessies en workshops. Dit maakt dat jaarlijks circa 11.500 bezoekers naar event komen om in twee dagen tijd alles te vinden wat zij nodig hebben in het eventvak.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!