Back Back Nieuws

Theaterfestival Boulevard: 'Kwalitatiever, kwantitatiever en ambitieuzer dan ooit'

09 september 2014
‘We zijn er nog. Kwalitatiever, kwantitatiever en ambitieuzer dan ooit’, aldus vertrekkend directeur Geert Overdam over Theaterfestival Boulevard.

De 30e editie van het zomerfestival met 63 locatievoorstellingen van de top van het Vlaams en Nederlandse theater, vond plaats van donderdag 7 t/m zondag 17 augustus in ‘s-Hertogenbosch. De voorstellingen werden uitgevoerd door zowel gevorderde als beginnende acteurs en artiesten op het gebied van theater, dans, muziek en muziektheater.  Dit alles vond onder meer plaats op de Parade, het Theater aan de Parade, de Verkadefabriek, W2 Poppodium, De Toonzaal, De Muzerije, Theater Artemis en op diverse bijzondere locaties in de stad. 
Het festival werd dit jaar bezocht door circa 130.000 bezoekers en er werden rond de 53.000 kaarten verkocht. Ondanks het mindere weer konden alle voorstellingen doorgaan en mede door de inzet van honderden vrijwilligers kan er tevreden teruggekeken worden op de 30e editie van het festival. 

Succesvolle samenwerking
De technische en facilitaire productie van Theaterfestival Boulevard werd verzorgd door evenementenproductiebureau Lion Event Support, dit was de 8e editie waarbij de twee succesvol samenwerkten. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!