Back Back Nieuws

TEG neemt Jean Pierre Carlier Productions over

19 september 2007
The Entertainment Group heeft Jean Pierre Carlier Productions BV overgenomen. Om de groeiende vraag naar bedrijfsevenementen te kunnen faciliteren heeft The Entertainment Group ervoor gekozen om de handen met Jean Pierre Carlier Productions ineen te slaan.

De samenwerking zal onder de noemer van het reeds bestaande The Entertainment Group Events zijn. Jean Pierre Carlier (op de foto tijdens het door hem georganiseerde openingsfeest voor de Miljonairfair 2006) beschikt door 20 jaar ervaring in de evenementenbranche, over een groot netwerk van contacten met artiesten, leveranciers, locaties en cateraars. De signatuur van het team van Jean Pierre Carlier Productions is snel en secuur werken. Jean Pierre zal Manager van de divisie The Entertainment Group Events worden. Door deze samenwerking wordt het bestaande netwerk nog uitgebreider en kan er nog beter worden ingespeeld op de specifieke wensen vanuit het bedrijfsleven.

Carlier: “Naast de visie die beide bedrijven delen over de toekomst en de manier hoe daar te komen, is het gevoel van een warm bad en gastvrijheid een perfecte combinatie. We hebben door deze samenwerking nu alle ingrediënten in huis om het mooiste evenement van Nederland te organiseren. Ik ben trots om met ons team en het team van The Entertainment Group te gaan samenwerken.”

Niel van Hoff, Algemeen Directeur The Entertainment Group: “In onze ambitie om in de sterk groeiende markt van bedrijfsevenementen een gerespecteerde speler te blijven, zijn we op zoek gegaan naar een partner die net zoals The Entertainment Group kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Dat we verguld zijn van de samenwerking met Jean Pierre en zijn team zal dan ook niemand verbazen."

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!