Tata Steel vervoert VIP's met Van der Valk TaxiserviceTata Steel vervoert VIP's met Van der Valk Taxiservice
Back Back Nieuws

Tata Steel vervoert VIP's met Van der Valk Taxiservice

21 september 2018

Voor het vervoer van VIP's tijdens het honderdjarig jubileumfeest koos staalbedrijf Tata Steel voor lokale samenwerking. Bij het exclusieve feest – Koning Willem-Alexander was een van de gasten – hoorde een exclusieve taxiservice. En dus viel de keuze van Tata Steel op de VIP coaches, Mercedessen en BMW's van Van der Valk Taxiservice, eveneens uit IJmuiden.

Henk van der Valk, directeur van Van der Valk Taxiservice, is ontzettend trots op de opdracht. 'Tata Steel is een begrip in Nederland en ver daarbuiten. Dat wij met onze vervoersdiensten, waarbij onze kwaliteit en service de doorslag gaf, een hoofdrol mogen spelen tijdens het honderdjarig jubileumfeest, is niets minder dan een eer.'

Koninklijk bezoek

Tata Steel werd opgericht op 20 september 1918 onder de naam Koninklijke Nederlandse Hoogovens en Staalfabrieken NV. Gisteren vierde het staalbedrijf zijn honderdjarig bestaan, onder meer met de komst van Koning Willem-Alexander naar IJmuiden. De Koning opende het jubileumjaar, waarin verschillende evenementen worden georganiseerd, zoals een burendag, een dag voor gepensioneerden en een feest voor de medewerkers.

Beroemdheden en hoogwaardigheidsbekleders

De VIP's worden vervoerd met de VIP coaches en exclusieve taxi's van Van der Valk Taxiservice, dat gespecialiseerd is in het vervoer van beroemdheden en hoogwaardigheidsbekleders. Van der Valk werkt uitsluitend met gecertificeerde chauffeurs.

'Zowel voor ons eigen personeel als voor onze klanten hanteren wij de hoogste standaarden', licht de directeur toe. 'Dankzij onze werkwijze komen de gasten van Tata Steel ontspannen op de locatie aan worden ze in alle rust weer veilig thuisgebracht.' Het jubileumjaar van Tata Steel heeft de titel '100 jaar Staal in de IJmond' meegekregen. Op de speciale website www.100jaarstaal.nl zijn alle evenementen voor het jubileumjaar te vinden.

Lokale samenwerking

Theo Henrar, directievoorzitter van Tata Steel Nederland, liet eerder weten trots te zijn op het feit dat het bedrijf 'al honderd jaar lang een belangrijke rol speelt in zowel de regionale als landelijke economie'. Henk van der Valk sluit zich daarbij aan. 'Het is geweldig dat een bedrijf als Tata Steel nadrukkelijk oog houdt voor de lokale en regionale economie. Deze samenwerking getuigt daarvan.'

Over Van der Valk Taxiservice

Van der Valk Taxiservice uit IJmuiden levert in heel Nederland luxe, stijlvolle en duurzame vervoersdiensten aan ondernemers, directeuren, beroemdheden en hoogwaardigheidsbekleders. Met een uitgebreid aanbod – van yellow cabs en BMW's tot luxe coaches en persoonlijke beveiliging – is Van der Valk dé standaard op het gebied van VIP-vervoer.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!