Back Back Nieuws

Tasting Experience in Louwman Museum

04 oktober 2012
House of Lords Catering en het Louwman Museum hebben 2 oktober De Tasting Experience georganiseerd. Ruim 120 bestaande en toekomstige relaties waren naar het Museum gekomen voor dit informele relatie evenement. Een blijk van waardering voor de huidige relaties en een kennismaking voor de nieuwe opdrachtgevers tijdens deze ‘Meet, Taste, See and Drink’, aldus de organisatie.

Ontvangst
Gasten konden genieten van de sfeer en diversiteit die het Louwman Museum als evenementenlocatie biedt. Gasten werden door TukTuk Den Haag van de garage naar de hoofdingang van het Louwman Museum gebracht. De Great Hall was door Van der Maarel en Aveq omgetoverd tot een sfeervolle aangeklede en verlichte ruimte.

Culinair
De verschillende hapjes werden verzorgd door House of Lords Catering. Door middel van live cooking werd er genoten van verschillende culinaire lolly’s, spannende crème brûlées en getrancheerde MSC gravad lax. Tevens konden de genodigden genieten van a la minute opengemaakte Zeeuwse oesters, diverse gevulde macarons en om in de sfeer van Leidens Ontzet te blijven was er ook een weckpotje met hutspot voor de gasten. Dit geheel werd gecombineerd met uitdagende cocktails, Crémant d' Alsace van BUBB Royal en biologische wijnen van Wijnheeren geschonken in het glaswerk van de Party Rental Company.

Borrelen of dineren tussen de ‘Silver Arrows’
Het Louwman Museum in Den Haag toont vanaf 11 oktober 2012 de legendarische Mercedes-Benz Silver Arrows (‘Silberpfeile’) Grand Prix racers die furore maakten in de autosport in de jaren dertig. Het is voor het eerst na bijna 80 jaar, dat deze iconen in een speciale thematentoonstelling te bezichtigen zijn buiten Duitsland.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!