Tap & Talk helpt expats op weg Tap & Talk helpt expats op weg
Back Back Nieuws

Tap & Talk helpt expats op weg

18 januari 2018

Oprichters van expat-adviesbureau Dutchify: Hinko Schep en Nick de Bruin starten eind januari met een nieuwe evenementen reeks: Tap & Talk. Het evenement is in het leven geroepen omdat de oprichters merken dat er veel onduidelijkheid heerst wat betreft het vinden van een huis voor expats. Het evenement bestaat uit een netwerkborrel in combinatie met korte housing-pitches en een advies- en vragenronde. 

Lastig een passende woning te vinden

Het staat als een huis dat de huidige markt op springen staat. Het is zelfs voor Nederlanders een crime om een passende woning te vinden, laat staan voor iemand die de taal niet spreekt. ‘Er is momenteel meer vraag dan aanbod en een goede begeleiding van de huurders hoort hier voorop te staan.’  Aldus Hinko Schep, medeoprichter van Dutchify.

Tap & Talk heeft ‘alles in huis’

Tap & Talk kan voor deze mensen een oplossing bieden. Nick de Bruin, medeoprichter Dutchify: ‘Het is gek dat er nog zo weinig georganiseerd wordt voor expats in Den Haag. We hebben de IamExpatFair gehad in november maar daar blijft het bij. Dat is jammer, want vooral in deze periode zijn veel expats op zoek naar een woning.’ Hinko Schep valt bij: ‘Het is ons doel om tijdens Tap & Talk een dynamische groep van expats en betrouwbare professionals  bij elkaar te brengen die kunnen informeren over de juridische, financiële en praktische zaken die horen bij het vinden van een huis. Maar als mensen alleen komen voor de borrel en om te netwerken, dan is dat ook prima natuurlijk.’

Expertise delen en netwerken

Tijdens het event zullen verschillende sprekers hun kennis delen wat betreft de juridische en praktische zaken die bij het huren van een huis komen kijken. Naast de korte pitches is er voldoende ruimte om vragen te stellen en te netwerken.

Meer info en aanmelden

Het evenement vindt plaats op woensdag 24 januari bij Anna’s Bar in Den Haag. Neem voor meer informatie een kijkje op: http://go.dutchify.net/tap-and-talk

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!