Talent4Werk wint Postillion Dream EventTalent4Werk wint Postillion Dream Event
Back Back Nieuws

Talent4Werk wint Postillion Dream Event

21 december 2016

Ter gelegenheid van de opening van het Convention Centre in Amsterdam schreef Postillion Hotels een wedstrijd uit. Eventmanagers maakten hierbij kans om hun Dream Event ter waarde van €30.000,- op de nieuwe congreslocatie te organiseren. Deelnemers konden hun gedurfde, creatieve en onconventionele ideeën voor een event pitchen in een video van maximaal één minuut. De jury stelde uit alle inzendingen een top 3 samen waar vervolgens op gestemd kon worden via Facebookpagina en de website van de hotelketen.  

Winnaar Talent4werk

Het Postillion Dream Event is dit jaar door de hotelketen in het leven geroepen om eventsmanagers een kans te geven een event te organiseren waar normaal gesproken geen budget voor vrij gemaakt kan worden. Het Dream Event is gewonnen door Talent4Werk, het bureau voor loopbaanadvies outplacement, coaching, training en re-integratie. Het winnende idee is een vintage Carnavalsfeest voor de bijna 1.000 vijftigplussers die Talent4Werk in 2016 weer op de arbeidsmarkt heeft geholpen.

De uitreiking

Thijs Peters, sales manager events bij Postillion Hotels en het gezicht van de campagne verraste Talent4werk met de #PostillionDreamEvent cup, een bos bloemen en een fles champagne. Deze uitreiking was via Facebook live op de pagina van Postillion Hotels te volgen.

Finalisten

De overige twee finalisten waren Mood Concepts en Feestkracht.nl. Het dream event van Mood Concepts was het creëren van een podium voor spelen voor verstandelijk gehandicapten. Feestkracht.nl pitchte het idee voor een event dat als doel heeft psychoses bespreekbaar te maken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!