Switzerland Convention & Incentive Bureau nodigt je uit Switzerland Convention & Incentive Bureau nodigt je uit
Back Back Nieuws

Switzerland Convention & Incentive Bureau nodigt je uit

07 september 2022

Switzerland Convention & Incentive Bureau nodig jou en je collega uit voor het evenement ‘Het weer en klimaatverandering’. Het evenement zal op donderdag 6 oktober 2022 bij Zilt op de Pier in Den Haag plaatsvinden. Zwitserland volgt een duurzaamheidsstrategie die typisch is voor Zwitserland, met maximale ontspanning in de natuur, dichtbij genieten van de ongereptheid, de lokale cultuur authentiek beleven en de tijd nemen om langer te blijven en elkaar en de omgeving grondiger te leren kennen. Swisstainable wordt het genoemd!

Workshop

Kom meer over dit topic te weten tijdens de workshop met de aanwezige Zwitserse partners: AlpenGold Davos, Crans-Montana Tourisme & Congrès, Genève Tourism & Conventions, Lucerne Convention Bureau, Radisson Blu Hotel Reussen Andermatt, The Dolder Grand Hotel Zürich en Swiss International Air Lines. Let goed op, want aan het eind van het evenement vindt een heuse quiz plaats. Maak kans op prachtige prijzen, waaronder een overnachting bij Zilt op de Pier voor 2 personen inclusief ontbijt of één van de mooie Odlo prijzen.

Lezing Gerrit Hiemstra

Gerrit Hiemstra (weerpresentator/meteoroloog) verzorgt een lezing over ‘het weer en klimaatverandering’. Gerrit Hiemstra is een van Nederlands’ bekendste meteorologen. Gerrit Hiemstra is onder andere weerpresentator bij het NOS Journaal. Daarnaast is hij mede-eigenaar van Weather Impact in Amersfoort, dat hij in 2015 heeft opgericht.

Driegangendiner

Na de lezing van Gerrit Hiemstra worden de genodigden verwend met een uitgebreid driegangenmenu. Uiteraard met een Zwitsers tintje!

Meer details en de aanmeldlink vind je hier.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!