Sushi Festival JOY verovert Nederlandse stedenSushi Festival JOY verovert Nederlandse steden
Back Back Nieuws

Sushi Festival JOY verovert Nederlandse steden

18 mei 2017

Het Sushi Festival JOY brengt na een succesvolle eerste editie in Utrecht, nog komende zomer een bezoek aan het Paleiskwartier in 's-Hertogenbosch en het Maastrichtse Stadspark. Eerder al werd een bezoek aan Den Haag aangekondigd. Het openingsweekend van Sushi Festival JOY in Utrecht was een groot succes: maar liefst 20.000 bezoekers genoten van heerlijke sushi en andere Aziatische streetfood gerechtjes in het Lucasbolwerk.

Van karaokehotel naar sushiworkshop

Bezoekers van Sushi Festival JOY kunnen zich niet alleen tegoed doen aan heerlijk eten en drinken, maar ook naar hartenlust hun zangkunsten ten gehore brengen in het karaokehotel en de fijne kneepjes van het vak leren tijdens een sushiworkshop. Bovendien is er ruimte voor ontspanning met yoga en massages in de prachtig gedecoreerde stadsparken. De avonden worden dansend afgesloten bij de DJ. Sushi Festival JOY is gratis toegankelijk en geschikt voor alle leeftijden.

Bruisend festival vol exotische gerechten

Nog komende zomer zullen de stadsparken in Den Haag, Den Bosch en Maastricht omgetoverd worden tot bruisende openluchtrestaurants met een Asian twist. Bij het ruime aanbod kraakverse sushi kunnen bezoekers hun chopsticks kunsten vertonen. Daarnaast kan bij Festival JOY kennis gemaakt worden met de lekkerste Yakitori, Poké Bowls, Bao Buns en Japanse poffertjes op kleurrijk gedecoreerde bordjes en in sissende stoommandjes. De smaakvolle streetfood kan worden afgewisseld met verfrissende biertjes, een mooi glas wijn of een exotisch drankje aan de cocktailbar. Alle zintuigen worden geprikkeld in het speelse decor van Festival JOY met een bonte verzameling aan vrolijke lampionnen, flikkerende neonlampen en kleurrijke Japanse parapluutjes.

Voor ieder wat wils

Sushi Festival JOY biedt meer dan alleen een nieuwe smaaksensatie of een herinnering aan een favoriete vakantie-snack, ook de activiteiten dragen bij aan een uitgelaten sfeer; boek een kamer in het karaokehotel, daag vrienden in de gameroom uit voor een nostalgisch spel of leer tijdens een sushiworkshop de fijne kneepjes van het vak en 'dance the night away' bij de DJ. Speciaal voor de mini's is er een kinderprogramma opgesteld met kookworkshops, knutselactiviteiten, theater en spelletjes. Sushi Festival JOY kenmerkt zich door de typische levendigheid en vrolijke activiteiten, geïnspireerd op Aziatische marktjes en drukke straten vol geurige stalletjes.

 

Aftermovie Sushi Festival JOY in Utrecht

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!