Sunnery James & Ryan Marciano tijdens ADE in AFAS LiveSunnery James & Ryan Marciano tijdens ADE in AFAS Live
Back Back Nieuws

Sunnery James & Ryan Marciano tijdens ADE in AFAS Live

01 augustus 2017

Sunnery James & Ryan Marciano keren dit jaar terug met hun Sexy By Nature show naar het Amsterdam Dance Event op 21 oktober. Dit jaar vindt de show plaats in AFAS Live en tickets zijn inmiddels in de voorverkoop.

AFAS Live ontvangt het Sexy By Nature-concept op de zaterdag in de ADE-week en naast Sunnery James & Ryan Marciano is de show niet compleet zonder speciale gastoptredens welke komende weken bekend worden gemaakt.
  
Het populaire house-duo was met Sexy By Nature te gast op het Belgische Tomorrowland, waar zij een eigen stage hostten met gastoptredens van zwaargewichten als AfrojackMescal Kid (Steve Angello)Sander van DoornBenny RodriguezRoger Sanchez en Cedric Gervais.
 
Naast Sexy By Nature zijn de mannen ook druk met hun wekelijkse residentie op het party-eiland Ibiza, waar zij een avond hosten met Armin van Buuren in Hï Ibiza, de nieuwste club op het eiland. Deze samenwerking heeft ook een plaat op geleverd; You Are kwam op 21 juli 2017 uit en is een samenwerking tussen Armin van Buuren en Sunnery James & Ryan Marciano.
 
Tickets voor Sexy By Nature in AFAS Live zijn verkrijgbaar via sj-rm.com/ADE.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!