Back Back Nieuws

Sun International gekozen tot beste merk Hotels & Resorts van Afrika

18 juni 2008
Tijdens de Africa World Travel Awards mocht Sun International - met sexy filmster Charlize Theron als het ‘elegante gezicht’ van de nieuwe reclamecampagne- liefst twee prijzen in ontvangst nemen. Een voor Beste Merk Hotel in Afrika. Daarnaast werd het resort Sun City verkozen tot Beste Merk Resort van Afrika.


Sun International staat voor luxe hotels en resorts, service, kwaliteit, entertainment en onvergetelijke ervaringen op iedere locatie. Alle bestemmingen van Sun International zijn een eclatant succes. Ieder resort of hotel ligt namelijk op een unieke locatie en een verblijf overtreft ieders verwachting.

Sun City Resort, verkozen door de zakelijke markt als Beste Resort, ligt op 2 uur rijden van Johannesburg. Het resort omvat vier hotels: het fabelachtige Palace hotel en het elegante Cascades Hotel, beiden overdadig luxe ingericht met een uitmuntende service. Daarnaast het Sun City Hotel en het familiehotel Cabanas.


Doordat er veel activiteiten kunnen worden ondernomen zoals ballonvaren, olifant safari’s, quad rijden, allerlei sport- en wateractiviteiten en natuurlijk golfen op een van de wereldberoemde golfbanen ‘The Lost City’ en ‘Gary Player’ is het er zeer afwisselend, zeker voor incentives. Het resort grenst aan het prachtige Pilanesberg National Park waar de Big Five bewonderd kan worden. Anneli Bronkhorst van Tourism Africa verwoordt de reactie op de awards: ‘Voor Sun City is het een enorme eer om door de zakelijke markt verkozen te zijn tot Beste Resort in Afrika en Zuid-Afrika.”

Meer informatie op www.suninternational.com en www.tourismafrica.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!