Back Back Nieuws

Summer Cliënt Event op de Pure-liner

22 augustus 2008
NS Hispeed, Pure-liner, Live Corporate Events, Delta Travel, Radisson SAS Hotels & Resorts Amsterdam en Certa Legal sluiten voor het 2e jaar op rij de zomer af met het Summer Cliënt Event 2008 op de Pure-liner in Amsterdam.

De organiserende partners nodigen hun toprelaties uit om samen de zomer feestelijk af te sluiten. "Tijdens dit unieke evenement kan men het eigen netwerk verstevigen, uitbreiden en zal het glas geheven worden op het nieuwe zakelijke seizoen," aldus Martijn Langstraat van Radisson Sas.

Op 28 augustus zal de Pure-liner in Amsterdam aanmeren ter gelegenheid van dit evenement. ‘s Avonds kan men genieten van een ontspannen sfeer met goed gezelschap, lekker eten en swingende live muziek. "Al met al een spetterende afsluiting van de zomer!"

Tevens wordt er een loterij gehouden waarvoor men loten kan kopen à €2. De organisatie meldt dat er overnachtingen en vliegtickets te winnen zijn en dat de opbrengst van deze loten naar de Stichting Nationale Boomfeestdag gaat. "Ter compensatie van de CO2 uitstoot waar de partners mede debet aan zijn zal elke partner een grote notenboom aankopen en daarnaast samen nog ±100 jonge bomen. In 2009 kunnen zij dan hun bomen gaan planten in het “Kinderbomenbos” in Amersfoort", vertelt Langstraat.

Voor meer informatie over het Summer Client Event kunt u een e-mailsturen naar info@summerevent2008.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!