Succesvolle derde editie van het ALUVISIONlive! eventSuccesvolle derde editie van het ALUVISIONlive! event
Back Back Nieuws

Succesvolle derde editie van het ALUVISIONlive! event

23 juli 2018

Op 5 juli 2018 had ALUVISION uit Oost-Vlaanderen ruim 200 van z’n klanten uit 15 verschillende landen te gast voor een succesvolle derde editie van het ALUVISIONlive! event.     

World of Wonder thema

Met hun ‘World of Wonder’ thema - geïnspireerd op Alice in Wonderland - zorgt  Aluvision voor een vleugje magie binnen de anders eerder technische wereld van de standenbouwsystemen. Een aangename en gevarieerde mix van workshops, showroombezoek, productierondleiding en netwerken liet de bezoekers zien wat de  mogelijkheden die de Aluvision systemen te bieden hebben. Tijdens de activiteiten werden natuurlijk ook de meest recente innovaties in de kijker gezet, zoals onder andere hun ‘LED tile 55 P2’, de kwalitatief zeer hoogstaande en dunste LED-tegel die naadloos te integreren is in het modulaire bouwsysteem.

Speeddating

Tijdens de ‘speeddating’ sessies konden de talrijke bezoekers uitgebreid kennis maken met elkaar. 'Het delen van kennis en ervaringen onder standenbouwers die internationaal actief zijn, is altijd verrijkend.'aldus Dirk Deleu, 'Op die manier kunnen zij hun netwerk buiten de landgrenzen uitbreiden en internationaal efficiënter samenwerken met de lokale partners.'   

Om deze inspirerende dag af te sluiten werd iedereen nog rijkelijk verwend met een uitgebreid diner en een swingende party op het zonovergoten dakterras.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!