Back Back Nieuws

Succes dankzij samenwerking tijdens Tasting van MPS I Martinair Party Service

13 februari 2013
Hoewel het buiten begon te sneeuwen stapten genodigden van de ‘MPS Tasting’ de Grote Kerk te Naarden binnen om gezamenlijk het ‘Voorjaar te vieren’. De gasten werden getrakteerd op al het moois en lekkers dat dit voorjaar op de kaart staat bij MPS I Martinair Party Service én veel meer dan dat alleen.

Compleet plaatje
De Tasting van MPS vindt elke 3 maanden plaats en is een goed voorbeeld van een succesvolle samenwerking tussen verschillende partners uit de evenementenbranche. Het doel is om bestaande en potentiele opdrachtgevers in een tijdsbestek van 2 uur een ‘offerte te laten beleven’. Marcel van Dijk en zijn team Oogenlust toverden de kerk om tot een prachtig decor in voorjaarssfeer. De verlichting werd verzorgd door Van Rossum Facilities en maakte het plaatje compleet. Tijdens de proeverij met wijnen van Amandus Wijnen werden de gasten toegezongen door de Gospel Queens van The Agency.

Ervaring
‘Dit initiatief tot samenwerking is spontaan ontstaan. Als leveranciers in de wereld van ‘de beleving’ hebben we elkaar opgezocht om te zorgen dat opdrachtgevers het product kunnen ervaren’, aldus Germaine Lighthart die binnen MPS verantwoordelijk is voor de Tasting. ‘Het is een concept waarbij vernieuwing, samenwerking, inspiratie, creativiteit en gunnen samenkomen. En alleen dat is al bijzonder om te ervaren!’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!