Back Back Nieuws

Studio's Aalsmeer en OUTtv nodigen Berget Lewis uit voor Roze Vrijdag

09 november 2015
Berget Lewis zal op 18 december 2015 een optreden geven in het theaterspektakel tijdens de Roze Vrijdag editie van Brooklyn Nights. ‘Berget mag niet ontbreken op deze avond’, aldus Marc Forno, gastheer van de avond. ‘Zij is een ware diva die qua status en repertoire uitstekend in de show past’.

Berget Lewis heeft eerder op de Gay Pride opgetreden en meegedaan aan Love Exchange, waar internationale mensen met verschillende seksuele geaardheden aan elkaar werden gekoppeld. ‘Ik ben vereerd dat ze mij gevraagd hebben om op de allereerste Roze Vrijdag te zingen’, laat Berget Lewis weten. ‘Op deze dag wil ik met de gasten vieren dat wij gelukkig de vrijheid hebben om te mogen zijn wie we zijn.’

Roze repertoire
Studio’s Aalsmeer presenteert samen met OUTtv de Roze Vrijdag, vanwege de sterk toenemende vraag naar high-class events in de gay-scene. Roze Vrijdag is een stijlvolle en compleet verzorgde avond uit, met een aangepast 'roze' repertoire en speciale gastartiesten. Er zullen optredens zijn van Stanley Burleson, LA The Voices en TVOH-finalist Ivanildo Kembel. Speciaal voor deze editie is er een extra lange afterparty tot drie uur ’s nachts.

Kaarten voor dit evenement zijn verkrijgbaar via ticketpoint.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!