Studio D8 ontwikkelt animaties voor Europort 2021Studio D8 ontwikkelt animaties voor Europort 2021
Back Back Nieuws

Studio D8 ontwikkelt animaties voor Europort 2021

18 oktober 2021

Recent werk van D8 voor Europort, een tweejaarlijkse internationale maritieme vakbeurs in Ahoy Rotterdam. Al decennia lang is Europort dé beurs- en ontmoetingsplaats waar de internationale maritieme industrie samenkomt en verbindt, samenwerkt en innoveert.

D8 werd benaderd voor de ontwikkeling van promotionele animaties om de registratie voor het evenement te stimuleren, waarbij de belangrijkste thema's binnen de maritieme industrie worden belicht. Het team heeft 9 korte animaties gemaakt om het evenement te promoten bij elk gericht segment. Elke animatie van 30 seconden werd ontwikkeld om zowel een Engels als een Nederlands publiek aan te spreken en communiceert de thema's voor het evenement van dit jaar. Alle animaties zijn ook te zien op D8's Instagram feed.

Europort vindt plaats van 2 tot en met 5 november 2021 in Ahoy Rotterdam.

Over D8

D8, opgericht in 1999 en nog steeds in particulier bezit, is een 50 man sterk strategisch creatief bureau met studio's in Glasgow en Amsterdam. Met meer dan 25 jaar internationale ervaring is Graham Sturt partner en creative director van studio D8 Amsterdam. Als D8's man in Amsterdam is hij verantwoordelijk voor het creatief leiden en laten groeien van de nieuwe studio, met klanten als de BBC, Augury, Johan Cruijff ArenA, Europort, Aldi, V&A, GORE-TEX. Greenpeace, Holocaust Memorial Museum in de Verenigde Staten, Voigt Travel en WorldPride Amsterdam 2026.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!