Studio Connect: persoonlijke aandacht op je deurmatStudio Connect: persoonlijke aandacht op je deurmat
Back Back Nieuws

Studio Connect: persoonlijke aandacht op je deurmat

30 maart 2020

Persoonlijke aandacht geven in tijden van social distancing, hoe doe je dat? Miranda Hesselmans en Erwin Verschoor, eigenaren van eventcateraar MPS I food & design, weten daar wel raad mee. Zij zetten hun medewerkers dagelijks in om te doen waar ze goed in zijn: persoonlijke aandacht geven en mensen ontzorgen. Normaal gesproken altijd live en gecombineerd met eten en drinken. Maar als je van de nood een deugd maakt, dan komt het DNA van het bedrijf nog sterker naar voren. Aandacht & ontzorgen - en als het niet live kan, dan op een andere manier!

Onderlinge verbinding

Zie daar de geboorte van Studio Connect. Studio Connect zorgt voor onderlinge verbinding in de vorm van een persoonlijke attentie. Iets waar aandacht, waardering en een stukje liefde uit blijkt. Een persoonlijke beleving bij je thuis, onder te verdelen in: 

Work it – to brighten up your daily work routine at home

Self Care – for a calm mind

Kitchen Rockstar – because eating is always a good idea

Afstand overbruggen

Miranda: ‘Als je gelooft in de kracht van live, dan geloof je ook in de kracht van verbinding. Bij ons ontstond het idee toen wij ons realiseerden dat wij iets wilden doen voor onze medewerkers en relaties. Iedereen werkt nu thuis en wij missen de verbinding. We hadden behoefte om een blijk van waardering te sturen. Afstand overbruggen door persoonlijke aandacht op je deurmat.

Gebaar met grote impact

Het gaat qua attentie in deze tijd niet om groots en meeslepend, maar juist om een klein gebaar met grote impact: verrassen, blij maken, mensen aangesloten houden. Of het nou een ludiek ingepakt flesje handcrème is of een verrassende borrelbox om samen via een livestream de vrijdagmiddagborrel in te luiden vanuit huis. Het kan allemaal!’ 

Studio Connect

Bedrijven kunnen bij Studio Connect terecht voor ideeën om op een sympathieke manier in verbinding te blijven met medewerkers en relaties. Van samenstellen en inpakken tot bezorging; je wordt in het hele proces ontzorgd. Jij vertelt jouw wensen, zij verrassen jouw mensen! 

Foto: Sjoerd Fotografie

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!