Back Back Nieuws

Student EventGame inschrijving geopend

28 september 2006
Eventgerelateerde opleidingen opgelet. De derde editie van de Student EventGame zit er aan te komen en de inschrijving (€ 695,- per derde- en vierdejaars studententeam) is geopend. Het Genootschap voor Eventmanagers houdt deze editie op woensdag 6 december in de Hogeschool Rotterdam.

NAAR DE DIASHOW

 

Tijdens de Student EventGame gaan studenten van eventopleidingen de strijd aan om een zo origineel mogelijk event te organiseren voor een goed doel. Dit jaar is dat charitieve organisatie oneMen!

Met een uitgebreide briefing wordt verwacht dat de studenten aan het eind van deze middag een concept en plan van uitvoering ontwikkelen. Daarbij komen aspecten aan bod als doelgroepgerichtheid, creatieve conceptontwikkeling, inkoop, budgettering, programmering, crisismanagement en uitvoering. Elk team presenteert aan het eind van de EventGame het door hun ontwikkelde evenement aan elkaar en aan de vakjury (Fred Sengers, hoofdredacteur MarketingTribune en Marius Voerman, directeur Calore).


De leden van het winnende team, krijgen naast de eer & het predikaat ‘EventTalent van 2006’, de mogelijkheid te assisteren bij de EventGame voor eventmanagers in februari 2007. Een ideale kans voor studenten om met professionele eventmanagers in contact te komen en samen met hen de uitdaging van de EventGame 2007 aan te gaan. 

Geïnteresseerde opleidingen kunnen contact opnemen met het Genootschap voor Eventmanagers, Leon kruitwagen of Dorieke Cieremans.

T. 070 356 2272 of E. info@eventmanagers.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!